fbpx

Integritetspolicy

Uppdaterad: 2020-09-04

  1. INTEGRITETSPOLICY

1.1 VI BRYR OSS OM DIN INTEGRITET

Vi bryr oss om din integritet och vi kommer att vara öppna med vilken information vi samlar in och varför. Informationen du lämnar till oss när du använder vår webbplats kommer vi att skydda på ett så säkert sätt som möjligt.

 

1.2 VILKA PERSONUPPGIFTER SAMLAR VI IN OCH VARFÖR?

I samband med en beställning samlar vi in information om ditt namn (förnamn och efternamn), din e-postadress, ditt telefonnummer och din adress. Vi behandlar den insamlade informationen i syfte att administrera din beställning, däribland för att kommunicera med dig angående beställningen. Det går inte att vara kund till MyPauze International AB utan att godkänna hanteringen av ovan angivna personuppgifter. MyPauze International AB kommer att bevara dina uppgifter så länge du är kund till företaget och i ytterligare 36 månader för ovan angivna ändamål. Därefter kommer de att sparas i enlighet med vissa lagkrav, exempelvis den svenska bokföringslagen. När denna tid gått ut kommer dina personuppgifter att raderas.

Om du betalar via webbplatsen måste du även uppge ytterligare information, t.ex. betal- eller kreditkortsinformation. Vi använder tredjepartsleverantörer av betaltjänster för att hantera betalningar via webbplatsen. Betalningsleverantörerna är personuppgiftsansvariga för sin egen behandling av dina personuppgifter i syfte att hantera betalningar. De kategorier av personuppgifter som beskrivs ovan måste lämnas för att vi ska kunna administrera din beställning. Om du inte lämnar den information som krävs kommer vi inte att kunna behandla din beställning. Vi sparar information om din beställning och transaktion, inklusive eventuella e-postmeddelanden som utväxlats med supporten angående beställningen, för den händelse om problem skulle uppstå med de levererade produkterna och för bokföringsändamål. Utöver informationshanteringen i samband med en beställning kan vi även komma att tillämpa informationen du angivit i nedanstående ändamål:

  1. Uppgifter om beställning lagras och analyseras, samt ligger till grund för erbjudanden och rabatter samt marknadsföring av både generell och riktad karaktär;
  2. Skicka information som du har begärt t.ex. nyhetsbrev;
  3. För att kunna administrera kundprofiler, genomföra analyser samt marknadsundersökningar;
  4. För att ta fram statistiska data om våra användares beteende och mönster men detta identifierar ingen enskild person utan sker på aggregerad nivå;
  5. För att genom analys av ditt beteende på vår webbplats utveckla, leverera och förbättra våra produkter
  6. Personuppgifter används även vid analys för att utföra segmentering/profilering, för att kunna utveckla riktade erbjudanden och tjänster
  7. För att skicka dig information och marknadsföring via SMS, e-post, push eller andra digitala kontaktvägar såsom t.ex. sociala medier då du har en aktiv kundrelation med oss;
  8. För att kontakta dig via app, SMS, e-post eller post om andra erbjudanden, kampanjer eller tjänster som vi tror kan vara av intresse för dig, observera att du när som helst kan tacka nej till denna marknadsföring;
  9. För att hjälpa oss att utveckla vår webbplats för att förbättra din användarupplevelse av de plattformar som erbjuds via oss genom att kunna anpassa visningen av tjänsterna till den enhet som används;
  10. För att skicka viktiga meddelanden som kommunikation om förändringar i våra villkor och policyer;

 

1.3 INFORMATION SOM KAN LÄMNAS UT

Vi kan dela med oss av information till andra företag som behandlar data på våra vägnar för att vi ska kunna utföra våra tjänster, t.ex. analys, distribution eller andra tjänster för att upprätthålla och tillämpa våra användarvillkor och leveransvillkor. Vid all hantering av personuppgifter iakttas dock alltid hög säkerhet och sekretess.

 

1.4 LÄNKAR TILL ANDRA WEBBPLATSER

I händelse av att vår webbplats innehåller länkar till tredje parts webbplatser, hemsidor, eller material publicerat hos tredje part, är dessa länkar endast för informationssyfte. Eftersom Företaget saknar kontroll över innehållet på dessa webbplatser eller dess material ansvarar vi därför inte för dess innehåll. MyPauze International AB ansvarar inte heller för skador eller förluster som skulle kunna uppstå vid användning av dessa länkar.

 

1.5 DINA RÄTTIGHETER OCH VAL

Du har rättigheter när det gäller dina personuppgifter och du har möjlighet att påverka din information och vad som sparas. MyPauze International AB kommer på eget eller kundens initiativ att rätta uppgifter som upptäcks vara felaktiga. Du kan även närsomhelst begära att dina uppgifter raderas eller att dess användning begränsas genom att kontakta oss.

 

1.6 SÅ HÄR KONTAKTAR DU OSS

För ytterligare information om personuppgiftshantering eller om du har frågor, är du välkommen att kontakta oss på:

MyPauze International AB
559213-6237
Förskottsvägen 11
129 32 Hägersten
info@mypauze.com

Denna integritetspolicy gäller från och med 2020-09-04 07:00:00