fbpx

Kundtjänst

FAQ

VARFÖR FINNS FODRALEN ENBART I EN STORLEK? 

Storleken på fodralen är utvecklade för att passa majoriteten av marknadens telefoner och surfplattor. Storleken är även anpassad för att du som användare inte ska behöva ta av eller avlägsna mobilskal eller andra mobilaccessoarer innan du kan använda MyPauze fodral. 

I VILKA SAMMANHANG KAN JAG ANVÄNDA FODRALEN? 

Fodralen kan användas i sociala sammanhang som på möten, lektioner och middagar men kan även användas när du vill läsa en bok i lugn och ro eller vill lägga tid på annat än mobilen. Helt enkelt i de sammanhang där du känner att det förgyller din vardag och får dig att må bra. 

HUR FUNGERAR FODRALEN? 

På insidan av fodralen finns ett signalblockerande tyg. Tygets materialsammansättning ger fodralen egenskaperna att blockera inkommande signaler från Wifi, GPS, ringsignaler, Bluetooth och RFID (Radio Frequency Identity) som skyddar mot skimming av exempelvis bankkort och bilnycklar. 

HUR MYCKET MOBILSTRÅLNING REDUCERAR FODRALEN? 

Fodralen skyddar och blockerar upp till 90% av strålningen från telefoner och surfplattor. 

FUNGERAR MIN VÄCKARKLOCKA PÅ TELEFONEN NÄR JAG ANVÄNDER FODRALEN? 

Ja, utgående signaler från telefonen som exempelvis signaler från väckarklockan fungerar som vanligt när du använder fodralen. 

HUR MÅNGA TELEFONER FÅR PLATS I ETT MOBILFODRAL? 

Om telefonerna inte har några breda/stora mobilskal eller andra mobilaccessoarer är det möjligt att få plats med upp till 2 telefoner per fodral. 

   Kontakta oss

   Har du någon fråga om vårt erbjudande, våra produkter eller förslag på samarbete? Eller kanske vill du bli återförsäljare? Tveka inte att höra av dig till oss.

   MyPauze International AB
   559213-6237
   Förskottsvägen 11
   129 32 Hägersten
   info@mypauze.com