fbpx

MOBILFRIA MÖTEN MED MYPAUZE SIGNAL-BLOCKERANDE MOBILFODRAL 

Eliminera mötets största koncentrationstjuv; ”mobiltelefonen” och öka medarbetarnas koncentration och närvaro med MyPauze signal-blockerande mobilfodral. Mobilhotell som skapar de rätta förutsättningar för kvalitativa möten med en bättre output och högre säkerhet. Mobilfodralen blockerar alla signaler, samtal och vibrationer och skyddar möten från avlyssning. Mobilfria möten för en mer närvarande och tryggare möteskultur och arbetsplats.

MyPauze Business

MyPauze företagskoncept gör det enkelt att implementera mobilfria möten och konferenser på arbetsplatsen. Säkerställ att samtliga mötesdeltagare är 100 % närvarande och behåller koncentrationen under mötet för en optimal output. Mobilfodralen blockerar ljud och vibrationer (även om mötesdeltagarna glömmer att sätta telefonerna på ljudlöst). Fodralen skyddar även mot avlyssning, minskar mobilstrålning och blockerar GPS och Bluetooth-signaler. Inga möten blir avbrutna av störande ljud, vibrationer eller ljussken och ni kan fokusera på er mötesagenda.

”Vi har implementerat MyPauze i fyra av våra konferensrum och våra kunder är otroligt nöjda med konceptet. De säger att de får mycket djupare och bättre konversationer under mötet”

Louise Oscarsson
Platschef Hufvudsta Gård

”MyPauze mobilfodral gör det möjligt för oss att ha ett 100% fokus på våra möten utan att vi blir avbrutna av mobilernas ständiga brus. Jag kan varmt rekommendera att ni testar”

Oscar Sandén 
Partner

MyPauze produkter

MyPauze företagsanpassade mobilfodral finns tillgängliga i 10-pack eller som kompletta mobilhotell (1 st förvaringskalender + 30 st mobilfodral). Perfekt för mötesrum, konferensanläggningar och mobilfria arbetszoner.

Kontakta oss

Har du någon fråga om vårt erbjudande, våra produkter eller förslag på samarbete? Eller vill bli återförsäljare? Tveka inte att höra av dig till oss.

info@mypauze.com