fbpx

FÖRBÄTTRA ELEVERNAS KONCENTRATION OCH INLÄRNING MED SIGNAL-BLOCKERANDE MOBILHOTELL

Plocka bort mobiltelefonernas distraktionsmoment och underlätta elevernas koncentration och inlärning med MyPauze signal-blockerande mobilfodral. Mobilhotell med mobilfodral som tystar mobiltelefonerna i varje klassrum, minskar mobilstrålning och effektiviserar lektionstiden. Mobilfria lektioner utan avbrott från signaler eller vibrationer. Ge eleverna de bästa förutsättningarna för bättre studieresultat och ökat välmående.

MyPauze School

MyPauze mobilfodral skapar de rätta förutsättningarna för mobilfria lektioner och blockerar mobiltelefonernas ljud och vibrationer (även om eleverna glömmer att sätta telefonerna på ljudlöst). När mobilen ligger inne i fodralet blockeras alla signaler, WiFi, GPS, Bluetooth och RFID. Inga lektioner blir avbrutna av störande ljud och eleverna får en bättre arbetsro. Mobilfodralen reducerar även mobilstrålningen i klassrummet och finns tillgängliga både med och utan lås, anpassade för olika åldrar och behov. För en ökad koncentration i klassrummet. 

MyPauze skolanpassade mobilfodral finns tillgängliga i 10-pack eller som kompletta mobilhotell (1 st förvaringskalender med mobilfack + 30 st mobilfodral).

Låsbart mobilhotell

Komplett mobilhotell med låsbara mobilfodral

3999 SEK

Låsbara mobilfodral, 10 st 

Låsbara mobilfodral

1199 SEK

”Elevernas koncentration och arbetsro har blivit mycket bättre sedan vi började använda MyPauze mobilfodral. För vår sjätte klass funkar det utmärkt och både elever och lärare är nöjda”

Mark, lärare på Drottninghögskolan

Signal-blockerande mobilhotell

Komplett mobilhotell med 30 st mobilfodral

2999 SEK

Signal-blockerande mobilfodral, 10 st 

Mobilfodral, 10 st

899 SEK

”Vi hade tidigare en vanlig mobillåda i klassrummet men eftersom eleverna glömde stänga av ljud och vibration störde det våra lektioner. Med MyPauze mobillösning har alla dessa distraktions- moment försvunnit och vi är jättenöjda med konceptet”

Alex Jonsson, lärare på NTI Vetenskapsgymnasiet, Stockholm

 

Mobilhotell, förvaring

Mobilhotell med 30 st fickor

499 SEK

Magnetdisk 

Magnet, stor

399 SEK

Stolt samarbetspartner

Vi ställer oss bakom Generation Peps vision – att alla barn och unga ska ha möjligheten och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv. Idag kommer bara tre av tio unga upp i den rekommenderade mängden fysisk aktivitet, 60 min per dag. Detta vill vi vara med och förändra! Vi bidrar genom att vi hjälper skolor, barnfamiljer och ungdomar att minska stillasittandet framför skärmen och uppmuntrar till mer fysisk aktivitet och kvalitetstid med familj och vänner. Tillsammans skapar vi en folkrörelse för barn och ungas hälsa.

Kontakta oss

Har du någon fråga om vårt erbjudande, våra produkter eller förslag på samarbete? Eller vill bli återförsäljare? Tveka inte att höra av dig till oss.

info@mypauze.com