Om oss

VÄLKOMMEN TILL MYPAUZE

För en hälsosam digital livsstil

Koppla från och koppla av med MyPauze stilrena produkter som är utvecklade med stor omsorg för att ge utrymme för riktiga konversationer med en ökad närvaro. MyPauze gör det möjligt att skapa balans mellan ett uppkopplat liv, återhämtning och kvalitetstid, på ett enkelt och okomplicerat sätt.

Mypauze

Vår Story

”Herregud. Så mycket vi missar IRL. Vi scrollar bort våra liv!”

“Det värsta är att barnen blir likadana och de vet inte ens om att det finns något annat sätt att leva och umgås på”

Hon insåg då att hon inte var ensam av att känna sig berövad på tid, fokus, närvaro och kvalitetstid och bestämde sig för att göra något åt saken. Idén om en produkt & ett verktyg vars syfte var att frigöra tid och ge utrymme för digitala pauser föddes. Visionen om att hjälpa människor att minska skärmtid, öka närvaro och skapa en hälsosam digital balans växte fram. Några månader senare grundades MyPauze och resan mot en hållbar digital livsstil tog sin början.

Ta en MyPauze

Var mer närvarande

Med MyPauze vid din sida blir det enklare att fokusera på nuet. Slappna av och ta en pauze från sociala medier.

Kvalitets tid

Öka dina förutsättningar för kreativt skapande. Ta en pauze från mobilen och låt kreativiteten flöda fritt utan surrande & burrande.

Familj & Vänner

När åt du senast en middag med familjen eller tog en fika med din bästa vän utan att bli störd av din mobil? MyPauze ger utrymme för mer kvalitetstid i din vardag, när det betyder som mest.

Bättre sömn

Låt inte mobilen påverka din sömn. Minska mobilanvändandet under din powernap eller vid läggdags. Förbättra din sömn genom att minimera risken att bli väckt av din mobil.

Ökad kreativitet

Mer tid med Familj och vänner gör oss lyckligare som människor enligt forskning. För oss på MyPauze är detta en av grundstenarna, återfå ögonkontakten, fördjupa dina samtal och var närvarande när du umgås.

Större fokus

Med MyPauze blir det enklare att välja när du vill öka ditt fokus. På saker som nästa tenta, boken du aldrig får tid att läsa eller kursen du aldrig gjorde klart.

Vår vision

Idag har vi vant oss vid att ständigt vara uppkopplade, tillgängliga och alltid bli överösta av intryck. Vi sträcker oss efter vår telefon i genomsnitt var sjunde minut. Den följer med oss överallt, i sängen, på toaletten, på lektionen, träningspasset, vid matbordet, till lekplatsen, i tvättstugan eller tv-soffan. Och alltid på max en armlängds avstånd. Detta skapar vanor som påverkar dig utan att du tänker på det.

Med MyPauze gör du ett aktivt val att koppla från och koppla av. Du slipper stressande pushnotiser, tar en paus från sociala medier och gör dig otillgänglig för en stund, hur länge bestämmer du själv. Genom att använda MyPauze markerar du till din omgivning att du ger dem din fulla uppmärksamhet. Du ger dem helt enkelt bland det mest dyrbara du har – din tid.

MyPauze

Kvalitetstid tillsammans

Vi gör det enkelt för dig att ta en pauze från mobilen.

Kan man inte bara stänga av telefonen istället?

Visst, men handen på hjärtat – när stängde du av mobilen sist? MyPauze ger dig möjligheten & verktyget att markera för dig själv och din omgivning att du är närvarande. Dessutom får du en stilren produkt i veganskt läder. Take a MyPauze-moment!

MyPauze-moment

Gör det enklare att lägga ifrån mobilen

Unna dig en digital pauze

Fodralen är tillverkade i veganskt läder och finns i flera olika utföranden för mobil och surfplatta, med eller utan lås. Du stoppar helt enkelt i din telefon i fodralet och slipper alla signaler och pushnotiser. De låsbara fodralen för mobiltelefoner och surfplattor är perfekta verktyg för föräldrar att reglera och skapa rutiner för barnens skärmtid och öppnas smidigt med en magnetdisk. Fodralen från MyPauze innehåller ett speciellt strålningsskyddande material som effektivt blockerar all kommunikation till och från mobilen samt reducerar strålning och minskar digital stress.

Vi har även produkter till skolor & företag

Det portabla mobilhotellet gör det möjligt för elever & personal att ta med sig telefonen till sin skola & arbetsplats utan att den stör lektionen eller mötet. Våra signalblockerande mobilfodral gör det enkelt att ta en pauze från mobilen och återfå fokus på utveckling & lärande när det krävs.

Generation PEP

Samarbetspartner

Citat

Känslan att bli helt bortkopplad med hjälp av MyPauze och lägga fullt fokus på här och nu är befriande.

Fördelen är att slippa stänga av telefonen för att inte bli störd.

Kontakta oss

Har du någon fråga om vårt erbjudande, våra produkter eller förslag på samarbete? Eller vill bli återförsäljare? Tveka inte att höra av dig till oss.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.