PRODUKTGUIDE

Våra symboler

Här hittar du våra symboler, utformade för att guida dig till rätt produkt för dina behov. Varje produkt är märkt med en eller flera symboler som tydligt visar vad den kan bidra med.

LOGISKT TÄNKANDE

Studiefrämjande hjälpmedel som förbättra barns logiska tänkande. Samt främja en holistisk förståelse för logik och problemlösning. I denna kategori du
hittar bland annat en flerfärgad koncentrationsklocka och stapelbara trädjur.

MOTORISK FÄRDIGHET

Motoriska hjälpmedel som förbättrar barns rörelseförmåga. Samt främjar en holistisk förståelse för kroppskontroll och koordination. I denna kategori hittar du bland annat geometriska matchningsspel.

FÄRGIGENKÄNNING

Studiefrämjande medel som hjälper barn att känna igen olika färger och former. Genom att stimulera vår syn och förmåga att känna igen färger möjliggör produkterna en förbättrad användarupplevelse. I den här kategorin hittar du olika färgmatchning spel.

BALANSTRÄNING

Pedagogiska medel som hjälper barn att träna sin balans för att främja den fysiska utveckling. I denna kategori hittar du bland annat balanskudden och balansbanan.

STRESSAVLASTNING

Studiefrämjande medel som hjälper barn att minimera känslan av stress och ångest. Genom användningen av dessa produkter skapas ett lugn. I denna kategori hittar du bland annat stressbollar, tyngdfiltar och balanskuddar.

TYST

Produkter som absorberar ljud och minimerar risken för distraktion. Hjälper barn att hålla fokus och slutföra sina uppgifter. I denna kategori hittar du bland annat ljuddämpande bordsskärm och hörselkåpor.

SINNESTRÄNING

Läromedel som förstärker våra olika sinnesupplevelser. Detta leder till en djupare och rikare utveckling, vilket i sin tur kan öka förmågan till lärande och förståelse. I denna kategori hittar du bland annat ergonomisk balanskudde och massagebollar.

TAKTIL TRÄNING

Hjälpmedel som förbättrar barns fysiska stimulans, vilket är en viktig del i deras utveckling genom att erbjuda varierade och engagerande taktila upplevelser. Dessa produkter ger en mängd olika taktila upplevelser. I den här kategorin hittar du bland annat taktila tygformer, stressbollar med piggar och taktilt minnesspel.

ADHD

Studiehjälpmedel som underlättar lärande och utbildning för barn med ADHD. Varje produkt är utvecklad med en djup förståelse för de utmaningar och potentialer som ADHD medför. I denna kategori du hittar bland annat koncentrationsklockor och tyngdfiltar.

AUTISM

Hjälpmedel för barn med autism, produkterna är skräddarsydda för att underlätta deras unika inlärningsbehov och främja välbefinnande. I den här kategorin hittar du bland annat den ljuddämpande bordsskärmen, hörselkåpor och den viktade filten.